BOUWKUNDIG EN CONSTRUCTIEF TOEZICHT

Bouwkundig of constructief toezicht vanuit een aannemer of bouwbedrijf geeft aan dat men staat voor de kwaliteit die de opdrachtgever verlangt, maar het bevorderd tevens een goede communicatie op de bouwplaats tussen leidinggevende en het uitvoerend personeel. Maar ook onderaannemers weten waar ze aan toe zijn en faalkosten worden zo voorkomen.

Het bouwproces is een bijzonder complex proces waarbij meerdere disciplines tegelijk op elkaar afgestemd moeten worden. Dit is niet alleen weggelegd voor opdrachtgevers maar ook voor aannemers. Iedere bouwplaats moet een veilige bouwplaats zijn, waar volgens de regels gewerkt wordt en waar inefficiëntie wordt voorkomen.

Denkt u eens aan bouwkundig en of constructief toezicht, elk onderdeel word vast gelegd door middel van foto’s, fotorapportages, verslagen.

In de praktijk leidt te weinig of ondeskundig toezicht nog wel eens tot (grote) fouten die tot vertraging leiden. Een goed bouwtoezicht en extra controle op de bouwplaats is daarom zeer belangrijk. Hiermee worden deze fouten die tot vertraging en grote schade kunnen leiden, tijdig voorkomen.

Uw project krijgt het bouwkundig en constructief toezicht dat het verdiend en nodig heeft:

  • Bouwtoezicht Arthur Boer denkt al mee met u voor de bouw begint.
  • Zorgt voor goede communicatie op de bouwplaats, maar ook met de betreffende instanties zoals gemeente, brandweer, nutsbedrijven.
  • Voorkomt budgetoverschrijding
  • Geeft een betere onderlinge communicatie op de bouwplaats
  • Beperkt meerwerk
  • Voorkomt faalkosten
  • Levert u tijdig uw project op

ONS RESULTAAT

OPTIMAAL RENDEMENT

Het creëren van een optimaal rendement voor onze opdrachtgevers

GELDBESPARING

Het besparen van geld door goed en vakkundige begeleiding van uw project

VEILIGHEID

Het voorkomen van faalkosten, ongelukken en constructieve schade.

WAT KAN ARTHUR DE BOER VOOR U BETEKENEN?

WAT KAN ARTHUR DE BOER VOOR U BETEKENEN?

We bespreken graag samen de mogelijkheden met u.

blank